>At købe varer ud i verden< 

 Når det bliver dyrere for Lene Johansen at købe varer ud i verden så ligesom ikke udefra kommende chok altså de har i forvejen en stigende deres omkostninger så det er ikke kun os der står overfor nogle dyre varer vores elregning stede og de varer vi køber udlandet afsted men virksomheden står også overfor de her dyre omkostninger.

 så omkostninger og dermed så ved vi at hvis det er sådan vi hæver lønningerne lige så meget eller på den måde som stiger virksomhedens omkostninger endnu mere og det er dette købs ikke gang i sin løn pris spiral og det ved vi nu altså den er kendelse som han ikke var klar over i 70’erne så er det at man ligesom har den viden.

Det gør det nemmere for jer knus politik hvis vi skal undgå at ende som i 70’erne skal vi så være indstillet på at vi i en kort periode må affinde os med høje priser og så regne med at det går over igen det lyder sådan lidt rigtig politik det er undgår alt for stor lønstigning i hvert fald planter jeg har ikke en Kons-gruppen målrette.

Nogle beløb nogle enkelte beløb til dem som virkelig er presset i forhold til deres budget det er jo snart folketingsvalg kan du være bekymret for at politikerne op til et valg tør gå ud med det budskab altså vi ved godt at det er blevet stramt her på det sidste med økonomien men lev Mette jeg kan ikke forestille mig at der er nogen.

Politiker der synes at det her det er en super god sag og det er jo sådan at man kan justere er på mange forskellige måder lad os nu sige at man gerne vil give nogle flere penge til dem der er hårdt presset men samtidig siger det her det skal være budgetkontrol vi skal sørge for Judi have pengene ind så kan man jo på den ene fløj.

Synes det er en rigtig god idé at stramme lidt op i forhold til offentlige forbrug og i forhold til investeringer og på den anden side kunne man måske være interesseret i have nogle skatter så man kan jo ikke.